Leveransebeskrivelse

Leveranse­beskrivelse

Generelt

The Storm er ett kombinert leilighetsbygg og Hotel, hvor de ni øverste etasjene av byggets 16 etasjer er boliger, med totalt 48 leiligheter. Prosjektet er tegnet av Voll arkitekter AS.

Boligene vil få egen inngang, heis/trapperom og øvrige fellesarealer som du vanligvis finner i ethvert leilighetsbygg i dag. Det vil bli bygget et felles garasjeanlegg med adkomst fra Hålogalandsgata, som et såkalt automatisk «SmartPark-system». Det vil være mulig å kjøpe parkeringsplasser for alle leilighetene foruten til 2 roms leiligheter. I Underetasjen vil det etableres felles bod-anlegg hvor det følger med boder til alle leiligheter. I denne etasjen vil også leilighetene få mulighet til å benytte hotellets treningsfasiliteter. The Storm er et sentralt plassert urbant boligprosjekt som i stedet for å bygge særskilte uteoppholdsarealer i prosjektet, vil bidra til etableringen av gode parker og byrom i Bodø sentrum.

Boligene

Det benyttes kvalitetsmaterialer levert av anerkjente solide leverandører. Etasjeskille og delevegger mellom leilighetene og fellesarealer utføres i betong/stål/hulldekker/gips-vegger. Dimensjoneringen og valg av materialer gjøres i henhold til gjeldende byggeforskrifters krav.

Tilvalg

Kjøpere vil etter nærmere avtale kunne bestille endringer og tilvalg, direkte med selgers totalentreprenør. Det være seg muligheter for endringer av kjøkkeninnredning, levering av hvitevarer, baderom, garderober, farger, belysning etc. Totalentreprenør vil avholde egne kjøpermøter for å avklare nærmere hvilke muligheter og tidsfrister for endringer og tilvalg som gjelder. Viser for øvrig til salgsoppgave.

Yttervegger

Ytterveggene består av isolert 250mm bindingsverk. Innvendig kles veggene med gips.

Utvendige overflater kles med fasadeplater av type Steni Color eller tilsvarende.
Vinduer leveres som lakkerte aluminiumskledde trevinduer og/eller aluminiumsvinduer med kuldebrobryter iht gjeldende forskrifter og energirammeberegninger. Balkongdører leveres med samme utførelse som vinduer.

Innervegger

Veggene består av både betongvegger og gipsvegger. Gipsvegger internt i leilighetene bygges opp av stålstenderverk som isoleres og kles med 13 mm gipsplater. Der det oppføres gipsvegger mot korridorer eller mellom leiligheter bygges disse opp som dobble lyd- og brannskillende vegger med stålstender og 2 lag 13mm gipsplater på hver side.

Etasjeskiller og Gulv

Etasjeskiller utføres med betong hulldekker på primærbæresystem av betongvegger, søyler og dragere i betong og/eller stål. Hulldekkene fores opp med rigelsystem av type Granab el. med sponplater og parkett. Hulrommet i rigelgulvet benyttes til tekniske føringer.

Himlinger

Leilighetene leveres med nedforede himlinger med gipskledning i alle rom, foruten boder og bad. Bad/vaskerom som ikke leveres som badekabiner, vil utføres med nedforede himlinger med gipskledning.

Overflater

Alle overflater av gips, vegger og tak sparkles og males. Alle overflater av betong sparkles og males. Vegger på bad og vaskerom flislegges som standard med 30x60cm hvite matte fliser.

Gulv i stue/kjøkken, gang, bod og soverom leveres med 1-stavs hvit mattlakkert eik. Bad leveres med flislagte gulv med grå fliser 10×10 og 20x20cm. Det må påregnes at det enkelte steder i leiligheten kan være søyler som helt eller delvis bryter innervegger og/eller yttervegger. Disse innkasses og sparkles og males som del av vegg.

Der ikke annet er avtalt i kjøpermøter mellom kjøper og totalentreprenør, males alle overflater med fargekode NCS s0502Y Eggehvit.

Dører og listverk

Leilighetsdører leveres som tette massive tredører iht gjeldende lyd og brannkrav, med slett hvit overflate. Innerdører og skyvedører leveres som slett hvit massiv dør av type Swedoor Stable eller tilsvarende. Foringer og listverk til dører og vinduer leveres med fabrikkmalt utførelse. Overgang mellom vegg og tak utføres som fuget listefri løsning. Gulvlister leveres som eikelister tilpasset parkett. Alle lister leveres med synlige spikerhull.

Fast innredning

Kjøkkeninnredninger leveres fra HTH i prisgruppe 4, med muligheter for å velge mellom flere fronter og laminatbenkeplater uten priskonsekvens (avklares nærmere i kjøpermøter med HTH).

På bad/ i badekabiner leveres innredning i hvit utførelse type IDA fra VikingBad eller tilsvarende, tilpasset badet.

Balkong

Balkonger i leilighetene leveres som prefabrikkerte elementer. Rekkverk og glassprofiler utføres med lakkert aluminium med åpningsbar innglassing. Balkongen blir innglasset med herdet uisolert glass hvor det er mulig å åpne og lukke etter ønske. Innglassingen må kun ansees som skjerming mot vind og regn, og er utstyrt med luftehull for ventilering av profiler. Innglassingen må påregnes å ikke være 100% tette. Leverandør er enda ikke valgt.

VVS – tekniske anlegg

Bygget blir tilknyttet fjernvarmeanlegget. Leilighetene får levert varmt tappevann og varme til vannbåren varme fra felles energisentral i kjeller med egne målere. Det vil derfor ikke være behov for plasskrevende varmtvannsberedere i leilighetene.

Alle rom foruten boder og soverom vil bli oppvarmet med vannbåren gulvvarme. Badekabiner blir oppvarmet av varmekabler eller vannbåren gulvvarme. Vannbåren varme fordeles og reguleres fra eget fordelerskap i hver leilighet, og for hver temperatursone med termostat.

Alle rom i hele bygget blir brannsikret med felles automatisk sprinkleranlegg, brannslanger i fellesarealer og med 6 kg brannslukningsapparat i hver leilighet.

Alle leiligheter får eget balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og filtrering av luft. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning, bidrar til energiriktig oppvarming av alle oppholds og soverom.

Rørføringer utføres som rør i rør fra drenert lukket fordelerskap i hver leilighet.
Vegghengte wc og øvrig sanitærutstyr leveres i hvit porselen fra Gustavsberg type Saval eller tilsvarende.

Blandebatterier og tappekraner leveres som ettgreps og forkrommet av type Grohe eller lignende. Dusjbatteri leveres som trykk- og termostatstyrt blandebatteri. Dusjgarnityr type Grohe Tempesta 100 eller tilsvarende. Det leveres kran og avløp til vaskemaskin og på kjøkken leveres blandebatteri med kran for oppvaskmaskin.

Elektriske installasjoner

De elektriske installasjonene leveres iht gjeldende forskrifter: NEK 400, herunder antall stikkontakter, sikringsskap og komfyrvakt mm. Sikringsskap har automatsikringer og jordfeilbryter. Kursene leveres primært som skjult anlegg, men i lyd- og betongvegger, samt i himlinger uten nedforing må det kunne påregnes åpne installasjoner. Stikkontakter og brytere leveres standard med hvit utførelse. Lysarmatur inngår i alle rom unntatt stue.  Alle leiligheter blir levert med fiberbredbånd med kabel-tv og wifi – internett tilkobling fra Signal/Altibox. Fiberkabel legges standard frem til koblingspunkt i bod og til 1 stk. tv – punkt i stue. Standard leveranse: Standard kabel-tv pakke og 300/300 Mbps opp- og nedlastningshastighet. Kjøper kan selv oppgradere til større hastighet og/eller flere kabel-tv kanaler/tjenester. Viser for øvrig til salgsoppgave.

Leilighetene leveres med porttelefonanlegg med kamera, svarapparat og fjernåpning av ytterdør.  I tillegg leveres ringeklokke ved inngangsdør i etasjen.

Leilighetene leveres med røykdetektorer som er koblet opp mot byggets brannsentral med alarmoverføring til brannvesenet. Lokal varsling skjer ved bruk av elektroniske sirener og alarmklokker i leiligheter og fellesrom.

Heis, fellesanlegg, sportsboder

Leilighetene vil ha mulighet for inngang både fra underetasje/kjeller fra Bakgård eller fra Dronningensgate i 1 etg. Heis og trapperom går fra underetasje til fellesgang i hver etasje fra 9 – 16 etasje. Alle leilighetene får sportsbod i underetasjen. Alle leiligheter med p-plass i det automatiske «SmartPark-systemet» vil få egen parkeringsbrikke. Gjesteparkering på offentlig parkering.

Heis vil være tilrettelagt og godkjent for syns- og bevegelseshemmede, og syketransport. For å sikre rask og effektiv transport mellom etasjene vil det bli installert heis med god hastighet og rask dørautomatikk.

Utomhus

Det vil bli asfaltert gate og adkomst til bygget. Fortau mot Dronningensgate og Sandgata vil bli opparbeidet og brosteinslagt iht Bodø Kommunes krav for offentlige arealer.  Uteoppholdsarealer vil for prosjektet være bruk av offentlige parker/lekeplasser, torg og øvrige byrom.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.